Jere Nykänen


Jere Nykänen

Yhteistyötä, oppimista ja monipuolisia työtehtäviä – Jeren matka vakituiseksi vuorotyönjohtajaksi KWH Freezella

Syksyllä 2019 asiakkaamme, Suomen johtava kaupallinen pakastevarasto KWH Freeze, oli vuorotyönjohtajaa vailla. KWH Freeze huolehtii asiakkaittensa (tukkuliikkeet, elintarviketeollisuus ja pakasteiden maahantuojat) pakastettujen elintarvikkeiden tehokkaasta käsittelystä ja varastoinnista pakastevarastollaan Vantaan Viinikkalassa.

Tehtävänkuvan määrittelyn jälkeen aloitimme sopivien henkilöiden kartoittamisen. Yksi tehtävään hakeutuneista kandidaateista oli Jere Nykänen. Jeren tausta vaikutti tehtävään hyvin sopivalta, joten kaksi päivää myöhemmin hän istui jo toimistollamme haastattelussa.

Olin erityisen ilahtunut lämpöisestä vastaanotosta. Toisin kuin muissa aikaisemmissa henkilöstövuokrausyrityksissä, Military Workilla ei oltu eri puolilla pöytää vaan yhdessä lähdettiin varmistamaan työpaikan saamista”, kertaa Jere ensimmäistä kohtaamista rekrytointipäällikkömme Jouko Pohjosen kanssa.

Ensimmäisen haastattelun jäljiltä olimme vakuuttuneita, että Jerellä todella olisi potentiaalia avoinna olevaan tehtävään, ja myös KWH Freezellä näytettiin vihreää valoa haastattelulle. Onnistuneen toisen haastattelun päätteeksi Jere tuli valituksi tehtävään.

Jere aloitti tehtävässään vuorotyönjohtajana marraskuun 2019 lopulla puolen vuoden vuokratyösuhteessa, tavoitteena työllistyä tämän jälkeen KWH Freezen vakituiseksi työntekijäksi.

Jere vastaa tehtävässään pakkasvaraston päivittäistoiminnoista ja johtaa keräilijöiden työtä. Työarjessa tärkeää on kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä kyky tehdä päätöksiä hetkissä, joissa ei ole aikaa jäädä miettimään. Uuden oppimiseen ja erityisesti päivittäisjohtamiseen kuuluu ajoittain haastavia hetkiä. KWH Freezella ketään ei jätetä yksin selviytymään, vaan tukea on aina saatavilla. Jeren kohdalla varastoesimiehet ja varastopäällikkö ovat arjessa läsnä ja saatavilla. Taustatukena oli luonnollisesti myös Military Workin tiimi.

”Työsuhteen ajan olimme tavalla tai toisella yhteyksissä Military Workin henkilöstön kanssa. Sain yhteydenottoja, joissa kyseltiin kuulumisia ja se loi itselleni tunteen, että ’hei, minuthan muistetaan siellä! ja en ole vain vuokratyöntekijä muiden joukossa, vaan olen osa Military WorkiaHieman vaikeampina aikoina työsuhteen kuluessa nostettiin mies suosta ylös, ja lähdettiin puimaan yhdessä ratkaisuja”, muistelee Jere kulunutta puolivuotista Military Workin matkassa.

KWH Freezella Jere on päässyt oppimaan kosolti uutta, käyttämään vahvuuksiaan omassa työssään sekä ollut mukana kehittämässä prosesseja. Hienointa on tietysti tavoitteen saavuttaminen ja työllistyminen KWH Freezen vakituiseksi työntekijäksi.

Kun kuluneen puolivuotisen saldona on erittäin tyytyväinen työntekijä, jolle on löytynyt mielekäs vakituinen työ, sekä asiakas, joka summaa nasevasti yhteistyön sujuneen erittäin helposti ja hyvin, voimme olla koko tiimin voimin tyytyväisiä.

”Military Workilla osattiin haastattelun perusteella nostaa omasta itsestäni ne vahvuudet esille, joita en olisi itse tajunnut markkinoida ennen työhaastatteluun tulemista. Military Work järjesti minulle hyvän työn, piti minut ajan tasalla ja vaikeampina aikoina tuki henkisesti. Tähän ei jokainen kykene.”


Haluatko työskennellä MW Groupissa?

Haluatko olla mukana toteuttamassa palveluitamme? Jätä meille avoin hakemus.