Työskentely meillä


Haluamme, että työskentely MW Groupissa on palkitsevaa ja mielekästä

Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta, toimeenpanokykyä ja sitoutuneisuutta. Olemme ylpeitä voidessamme yhdessä luoda lisäarvoa asiakkaillemme ja kantaessamme vastuuta yhteiskunnan toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Ovatko yhteiset arvot sekä yhteistyö sinulle tärkeitä tekijöitä työyhteisössä?

Ovatko yhteiset arvot ja yhteen hiileen puhaltaminen sinulle tärkeitä asioita työyhteisössä? Haluatko olla mukana rakentamassa turvallista ja vakaata yhteiskuntaa?  Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, haluamme sinut mukaan joukkoomme. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Uskomme, että yhteenhitsautunut ja osaava tiimi laadukkaasti johdettuna on organisaation menestyksen kulmakivi. Vankka halumme kehittää yhteishenkeä, osaamista ja johtamista perustuu sotilastaustaamme. Teemme aktiivisesti töitä tunteaksemme työntekijöidemme yksilöllisen osaamisen ja motivaatiotekijät, jotta voimme auttaa heitä menestymään omassa työssään.

Yksi MW Groupin työntekijöitä yhdistävistä tekijöistä on tahto toimia yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisissä tehtävissä. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee kokoaikaisesti MW Groupin palveluksessa, mutta meillä on myös aika ajoin osa-aikaisia tai projektiluontoisia tehtäviä tarjolla.

Meillä pääset takuulla oppimaan uutta. Tarjoamme myös ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään aidosti kansainvälisessä ympäristössä pohjoismaisessa yrityksessä. Kollegasi Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ovat valmiina auttamaan!


Meillä on laaja skaala erilaisia tehtäviä viiden eri palvelualueemme sisällä. Lue lisää näistä tehtävistä ja lähetä meille hakemuksesi – otamme sinuun pian yhteyttä!


Lue lisää meillä työskentelystä

Jere Nykänen

Jere aloitti tehtävässään vuorotyönjohtajana marraskuun 2019 lopulla puolen vuoden vuokratyösuhteessa, tavoitteena työllistyä tämän jälkeen asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi. Lue lisää Jeren kokemuksista MW Groupissa työskentelystä!