ToimintatapammeJatkuva kehittäminen

Meille MW Groupissa pitkäjänteinen, systemaattisesti kohti tavoitteita etenevä työ on tärkeää. Käymme asiakkaidemme kanssa jatkuvaa vuoropuhelua heidän tarpeistaan, ja kehitämme työntekijöitämme ja palveluitamme vastataksemme näihin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.
Tarpeiden kartoitus 

Lähdemme liikkeelle tarkasta ja syvällisestä tarpeiden kartoittamisesta. Tämän ymmärryksen pohjalta luomme henkilöstöllemme edellytykset hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Johtaminen ja kehittäminen

Pidämme tärkeänä palvelumme ja henkilöstömme jatkuvaa kehittämistä. Autamme työntekijöitämme kehittymään ja tulemaan paremmiksi työssään.


Arvot

Olemme luotettavia, toimeenpanokykyisiä ja sitoutuneita kaikessa toiminnassamme. Yrityksemme on perustettu näille arvoille. Meille arvot kuvaavat ennen kaikkea sitä, miten kohtelemme muita ihmisiä, miten tartumme tehtäviin ja miten kannamme vastuumme.

Yhteishenki

Arvostamme toisiamme ja pidämme toisistamme huolta. Tiedämme, että hyvä yhteishenki luo vakaan perustan korkean suorituskyvyn rakentamiselle ja tuottaa hyviä tuloksia.

Osaaminen

Olemme huolellisia rekrytointiprosesseissamme ja pidämme huolen siitä, että työntekijöillämme on oikeat edellytykset tehtävässä onnistuakseen. Arvioimme työntekijöidemme kokemusta, osaamista sekä luontaisia ominaisuuksia varmistaaksemme sen, että jokaiseen tehtävään löytyy juuri oikea tekijä.

Kehittyminen

Toimintamme perustuu jatkuvaan kehittymiseen. Se koskee palveluidemme sekä henkilöstömme osaamisen kehittämistä hyvän johtamisen ja kouluttamisen keinoin.


Testattua osaamista

Taustamme on sotilasympäristöstä,  jossa yhdessä harjoitteleminen ja suorituskyvyn testaaminen on arkipäivää. Hyödynnämme aiempia kokemuksiamme sotilasympäristöstä tunnistaessamme uutta osaamista. Tiedämme, mistä tiedoista ja taidoista yksilöt hyötyvät urapoluillaan, ja toisaalta ymmärrämme, miten tätä osaamista hyödynnetään parhaiten eri tehtävissä.

Kuinka voisimme olla avuksi?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.