ToimintatapammeJatkuva kehittäminen

Meille MW Groupissa pitkäjänteinen, systemaattisesti kohti tavoitteita etenevä työ on tärkeää. Haluamme olla aina askeleen edellä, ja kehitämme työntekijöitämme ja palveluitamme vastataksemme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.
Tarpeiden kartoitus 

Lähdemme liikkeelle tarkasta ja syvällisestä tarpeiden kartoittamisesta. Tämän ymmärryksen pohjalta luomme henkilöstöllemme edellytykset hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Johtaminen ja kehittäminen

Pidämme tärkeänä palvelumme ja henkilöstömme jatkuvaa kehittämistä. Autamme työntekijöitämme kehittymään ja tulemaan paremmiksi työssään.


Arvot

Olemme luotettavia, toimeenpanokykyisiä ja sitoutuneita kaikessa toiminnassamme. Meille arvot kuvaavat ennen kaikkea sitä, miten kohtelemme muita ihmisiä, miten tartumme tehtäviin ja miten kannamme vastuumme.

Yhteishenki

Arvostamme toisiamme ja pidämme toisistamme huolta. Tiedämme, että hyvä yhteishenki luo vakaan perustan korkean suorituskyvyn rakentamiselle ja tuottaa hyviä tuloksia.

Osaaminen

Olemme huolellisia rekrytointiprosesseissamme. Arvioimme työntekijöidemme kokemusta, osaamista sekä luontaisia ominaisuuksia ja varmistamme, että jokaiseen tehtävään löytyy juuri oikea tekijä.

Kehittyminen

Toimintamme perustuu jatkuvaan kehittymiseen. Se koskee palveluidemme sekä henkilöstömme osaamisen kehittämistä hyvän johtamisen ja kouluttamisen keinoin.


Testattua osaamista

Taustamme on sotilasympäristöstä,  jossa yhdessä harjoitteleminen ja suorituskyvyn testaaminen on arkipäivää. Tiedämme, mitä tietoja ja taitoja työntekijöillämme on ja keskitymme henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.