Unmanned

MW Group on erikoistunut tiedonkeruuseen miehittämättömiä ilmailujärjestelmiä käyttäen. Palvelumme avulla autamme asiakkaitamme vähentämään kustannuksia ja parantamaan päätöksentekoaan sekä tuemme yhteiskuntaa erilaisissa kriisitilanteissa.

Me keräämme, analysoimme ja tuotamme dataa esimerkiksi alueista, joita on muilla tavoin vaikeaa ja kallista saavuttaa.


Joustavaa tiedonkeruuta ja päätöksenteon tukea

MW Groupin kalusto ja asiantunteva miehistö tuovat joustavuutta asiakkaillemme. Kalustomme koostuu suurista miehittämättömistä ilmailualuksista, joilla on pitkä kantama ja kyky kuljettaa useita sensoreita. Tämä lisää kaluston käyttömahdollisuuksia eri tehtävissä ja ympäristöissä.

Palvelualuevastaava Unmanned

Anthony Randall-Clausen
anthony.randall-clausen@mwgroup.fi

Anthony Randall-Clausen on UAS- ja ISR -asiantuntijamme. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisesta lentotoiminnasta ja hänelle on kertynyt yli 2500 lentotuntia miehistön jäsenenä erilaisissa ilma-aluksissa. Anthony on ollut mukana rakentamassa Yhdysvaltojen ilmavoimien UAS-operaatioita. Hän on ollut mukana kehittämässä ja lanseeraamassa NATO-maiden ensimmäisiä UAS-koulutusohjelmia.


Forest Sense

Olemme metsäalueisiin kohdistuvan tiedonkeruun ja analysoinnin ammattilaisia.

UAS Lentokoulu

Toteutamme koulutuksia, harjoituksia ja sertifiointeja kaikkiin EASA-kategorioihin liittyen (avoin, erityinen, sertifioitu) sekä kaikkiin UAS-mallityyppeihin (EASA ja NATO kategoriat 1-3 )

Lentotehtävät

Toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisia lentotehtäviä mm. metsätalouden hoitoon ja tarkistuksiin, rakennusalueiden tiedusteluun, teollisuuden kohdetarkistuksiin sekä esimerkiksi häiriötilanteiden (myrskyt, metsäpalot, öljyvuodot) havainnointiin ja korjauksiin liittyvissä tarpeissa.

Valmius

Valmiuspalvelumme auttaa, kun tilanne sitä vaatii. Palvelumme perustuu yhdessä ennalta määriteltyyn palvelutasoon, mikä lisää varmuutta siitä, että palvelu on käytettävissä tarpeen kohdatessa. Esimerkkejä valmiuspalvelumme käyttökohteista ovat mm. äkilliset luonnonkatastrofit, kohonnut metsäpaloriski sekä kadonneiden ihmisten etsiminen.

Kunnossapito

Voimme toteuttaa vaativia huolto- ja kunnossapitotehtäviä lyhytaikaisina operaatioina tai vuosisopimuksiin perustuen. Esimerkkejä toiminnastamme on esimerkiksi tuulimyllyjen kuntotutkimukset, voimajohtolinjojen tarkastukset, tietoliikennemastojen tarkastukset sekä muut teolliseen kunnossapitoon liittyvät tarkistus- ja huoltotehtävät.


Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.