Training

Jatkuvan kehittymisen asialla

Olemme vakuuttuneita siitä, että kärkiosaamisella varustettuja, menestyviä organisaatioita rakennetaan jatkuvalla harjoittelulla ja koulutuksilla. Suunnittelemme ja toteutamme harjoitukset ja koulutukset vastaamaan asiakkaittemme yksilöllisiä tarpeita.


Koulutus, harjoittelu ja koulutuksen tuki

Koulutuksissamme keskitytään johtamisen sekä yksilöiden ja tiimien kehittämiseen niistä näkökulmista, joita sotilastaustamme ja siihen liittyvä kokemus ja osaaminen ovat tuoneet mukanaan.

Autamme yksilöitä ja tiimejä kehittymään tarjoamalla jatkuvaa oppimista mahdollistavaa koulutusta eri osaamistasoille. Meillä on pitkä kokemus yksilöiden ja ryhmien kouluttamisesta sekä puolustusalalla käytetyistä menetelmistä ja järjestelmistä.

Jos kurssiluettelostamme ei löydy sellaisenaan sopivaa koulutusta, voimme aina räätälöidä koulutuksen vastaamaan teidän yksilöllisiä tarpeitanne. Autamme myös asiakasorganisaatioidemme omia kouluttajia tai muita koulutuksista vastaavia henkilöitä kehittymään ja onnistumaan omassa työssään.

Palvelualuevastaava Training

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.fi

Michael on entinen ammattiupseeri ja hänellä on kokemusta erilaisista liiketoiminnan johtotehtävistä tietoliikenne-, terveysteknologia- ja logistiikka-aloilla. Ennen siirtymistään MW Groupille Michael työskenteli Ruotsin suurimman yksityisomisteisen ammattikorkeakoulun, Nackademin, toimitusjohtajana. Nämä kokemukset pohjanaan Michael johtaa MW Groupin Training -palvelualueen kehittämistä.


Projektijohtaminen

Autamme projektipäälliköitä tai muita projektijohtamisesta kiinnostuneita henkilöitä löytämään oikeita työkaluja ja toimivia menetelmiä työhönsä.

Johtaminen

Koulutamme esimiehiä kehittymään paremmiksi johtajiksi. Koulutuksemme perustuvat niihin kokemuksiin, periaatteisiin ja metodeihin, joihin myös puolustusvoimien nykyaikainen johtamiskoulutus perustuu.

Tiimien kehittäminen

Me koulutamme ja toteutamme harjoituksia tiimityöskentelyn ja tiimien suorituskyvyn parantamiseksi.

Tuemme organisaatioiden omaa koulutus- ja harjoitustoimintaa auttamalla harjoitusten suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa. Koulutamme myös organisaatioiden omaa koulutushenkilöstöä kehittymään kouluttajina.

Koulutuksen tuki

UAS

Tarjoamme koulutusta UAS-operaatioiden suunnitteluun ja lentoturvallisuuteen liittyen sekä toteutamme lentotoimintaa ja laitteiston kunnossapitoon liittyvää toimintaa. Koulutamme organisaatioita käyttämään lennokkeja tehokkaasti omassa toiminnassaan.

Räätälöidyt koulutukset

Suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaittemme tarpeiden mukaan.


Palveluita yhteiskunnan hyväksi

MW Group on pohjoismainen palveluntarjoaja, joka palvelee yhteiskunnan toimintojen kannalta kriittisiä toimijoita ja toimintoja. Asiakkaamme lukeutuvat pääasiassa puolustus- ja turvallisuusaloilla sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä teollisuudenaloilla. 

Puolustus

Me koulutamme ja kehitämme yksilöitä ja esimiehiä Training-yksikössämme. Kaikilla kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta omilla erityisosaamisaloillaan. Heidän taustansa puolustusalan eri tasoilta antaa meille mahdollisuuden palvella laadukkaasti ja toteuttaa koulutuksia mm. kokonaisturvallisuuteen ja puolustusalan spesifeihin tarpeisiin vastaten. Yksi suosituimmista koulutuksistamme on puolustusalan täsmällisiin tarpeisiin keskittyvä projektipäällikkökoulutus.

Turvallisuus

Hyvin varautunut ja oikealla osaamisella varustettu organisaatio ei säikähdä, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Kun mahdollisia poikkeustilanteita ja riskiskenaarioita varten on harjoiteltu etukäteen, onnistuu oikea toiminta kovassakin tilanteessa. Olemme turvallisuusalan koulutuskumppani, ja valikoimaamme kuuluu mm. kursseja häiriötilanteiden hallintaan liittyen sekä käytännön koulutuksia esimerkiksi korkean riskin maissa työskentelyyn valmistaen.

Teollisuus

Hyvän johtamisen arvo organisaatioissa on mittaamatonta. Me tarjoamme  koulutusohjelmia henkilöstöjohtamiseen ja projektijohtamiseen yksilöille, tiimeille tai organisaation toiminnan mukaan räätälöitynä. Koulutuksella luomme asiakkaillemme kestävän ja vankan pohjan toiminnalle sekä esimiehille parempia edellytyksiä toimintaan myös poikkeustilanteissa.

Koulutamme toimijoita myös eri järjestelmiin sekä autamme asiakkaitamme valmistautumaan uuteen toimintaympäristöön siirtymiseen.Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.