Strategic Advice

Hyvät päätökset perustuvat oikeisiin päätöksentekoperusteisiin

Autamme asiakkaitamme tuottamalla heille täsmällistä tietoa päätöksenteon tueksi.


Kehittäminen, konsultointi ja päätöksenteon tuki

Meillä MW Groupissa on ainutlaatuista osaamista sekä kokemusta toimintatapojen kehittämisestä. 

Henkilöstömme yhdistetty sotilas- ja siviiliosaaminen tukevat yhteiskuntamme kannalta kriittisten toimintojen jatkuvuuden varmentamista kaikissa olosuhteissa.

Palvelualuevastaava

Freddy Jönsson Hanberg
freddy.jonsson.hanberg@mwgroup.fi

Freddyllä on takanaan yli 30 vuotta Ruotsin Puolustusvoimien reserviupseerina, joista viimeiset vuodet hän on toiminut neuvonantajana Pääesikunnan logistiikka- ja hankinta-osastolle. Lisäksi Freddy on toiminut globaalien geostrategisten muutosten asiantuntijana monelle Ruotsin suurimmista yrityksistä. Hän on kirjoittanut alaan liittyviä artikkeleita, joita on julkaistu muun muassa Dagens Industrissa, Svenska Dagbladetissa sekä Kungliga ja Kungliga Örlogsmannasällskapetin julkaisuissa.


Konsultointi

Asiantuntijamme, projektipäällikkömme ja kokeneet johtamisen ammattilaisemme auttavat asiakkaitamme esimerkiksi materiaali-, johtamis-, ylläpito-, sekä turvallisuusjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

Toimitusketjujen riskienhallinta

Me autamme ja neuvomme asiakkaitamme tuottamalla heille lisätietoa siitä, miten toimitusketjut liittyvät kriittisten toimintojen turvaamiseen. 

Kokonaisturvallisuus-

neuvonta

Meillä on laaja-alainen kokemus ja syvällinen ymmärrys kokonaisturvallisuuden rakentumisesta. Neuvomme ja tuemme yrityksiä ja muita toimijoita kehittämään omaa varautumistaan.

UAS (Unmanned aircraft system)

Kansainvälisesti tunnustetulla UAS-osaamisellamme tuotamme asiakkaillemme oikeita päätöksentekoperusteita keräämällä ja käsittelemällä dataa suurilta maantieteellisiltä alueilta tai yksittäisistä, tarkasti määritellyistä kohteista. Tuottamalla tätä täsmällistä tietoa päätöksenteon eri vaiheisiin, autamme sinua tekemään parempia ja vaikuttavampia päätöksiä.

Jatkuvuussuunnittelu

Teemme liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelua sekä yksityisille että julkisille toimijoille. Suunnitelmissa otamme aina huomioon organisaatioiden yksilölliset erityispiirteet ja tarpeet. 

Kyber-asiantuntijapalvelu

Autamme asiakkaitamme luomaan vahvoja ja kestäviä digitaalisia palveluita. Tuemme asiakkaidemme hankintoja, palveluiden kehittämistä sekä haastavien järjestelmäkokonaisuuksien ymmärtämistä.Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.