Field Services

Tarjoamme asiakkaillemme kokoonpano-, asennus- ja kunnossapitopalveluita. Voit luottaa meihin – pidämme huolen siitä, että meille annetut tehtävät suoritetaan korkealaatuisesti ja sovitussa ajassa.


Olemme erikoistuneita kenttähuoltopalveluiden toteuttamiseen

Viime vuosina olemme tehneet projekteja muun muassa maakaapelointiin, sähkökaappien vaihtoon ja asennukseen sekä aurinkopaneelien asennukseen liittyen.

Palvelemme asiakkaitamme pohjoismaisilla kotimarkkinoilla ja kansainvälisissä projekteissa.

Palvelualuevastaava Field Services

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.fi

Michael on entinen ammattisotilas, joka on sotilasuransa jälkeen työskennellyt 15 vuotta tietoliikennealalla. Ennen siirtymistään MW Groupiin, Michael työskenteli Nokiassa vastaten mobiiliverkkojen toimittamisesta ja myynnistä. Aiemmin Michael on toiminut muun muassa mobiilioperaattori Spring Mobilin johtotehtävissä sekä toimitusjohtajana 3GIS:ssä.


Projektinhallinta

Etsitkö osaavaa ja kokenutta projektipäällikköä alkavaan hankkeeseen? Puuttuuko projektin osista resursseja? Me autamme toteuttamaan projektit onnistuneesti.

Asennukset

Toteutamme tarpeidesi mukaiset teollisuuden asennus- ja käyttöönottotehtävät. Näitä palveluita täydennämme esimerkiksi dokumentointiin ja raportointiin liittyvillä tukipalveluilla.

Tukipalvelut

Tarvitsetko kenttäpalveluiden järjestämiseen ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita energia-, rakennus- tai tietoliikennealalla? Me autamme mielellämme.

Kunnossapito

Toteutamme asiakkaillemme erilaisia teolliseen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä niin maastossa, työmailla kuin tehdasoloissa. Toteutamme suunniteltuja huoltotoimia ja kykenemme palvelemaan myös äkillisiä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa.

Turvallisuus

Toteutamme esikartoituksia ja suunnittelupalveluita tai erillisiä turvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä palveluita tarpeiden mukaan.

NOC ja SAC

NOC (Network Operations Centre) ja SAC (Security Applications Centre) -palvelut liitetään mukaan kenttäpalveluiden kokonaisuuteen tarvittaessa. Cyber-yksikkömme auttaa pitämään huolta tietoturva-asioista projektien kaikissa vaiheissa.

Special Services

Työsukellus, mastotyö/muu korkealla tehtävä työ sekä UAS-toiminta ovat esimerkkejä erikoispalveluistamme.

Desinfiointi

Vetyperoksidia hyödyntävä desinfiointipalvelumme varmistaa tilojen ja laitteiden turvallisuuden esimerkiksi virus-altistumisen jälkeen.


Tarjoamme yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on pohjoismainen palveluntarjoaja, jonka palvelut keskittyvät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiin toimialoihin ja toimintoihin. Asiakkaamme toimivat puolustus- ja turvallisuustoimialoilla sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisessä teollisuudessa.

Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 

Puolustus


Tunnemme puolustusalan läpikotaisin. Henkilöstöllämme on kokemusta erilaisissa olosuhteissa työskentelystä ja tiukoista paikoista selviytymisestä. Suoriudumme meille annetuista tehtävistä kaikissa olosuhteissa. Meiltä löydät  mm. alan erityispiirteitä ymmärtäviä kokoonpano-, tuotanto- ja huoltotyöntekijöitä, projektipäälliköitä sekä asiantuntijoita.

Turvallisuus

Digitaalinen murros tuo mukanaan myös uusia turvallisuusuhkia. Työskentelemme ennakoivasti vähentääksemme riskiä tunkeutumisille tai onnettomuuksille. Palveluvalikoimaamme kuuluu ratkaisuja teknisten turvallisuusratkaisujen käyttöönoton suunnittelusta ja asennuksista kokonaisten turvallisuusorganisaatioiden kokoamiseen ja käyttämiseen. Tarjoamme monipuolisia turvallisuusratkaisuja fyysisten ja digitaalisten ympäristön suojaamiseksi.

Teollisuus

Nykyaikainen, toimiva arki on riippuvainen mm. sähköstä, vedestä, logistiikasta ja yhteydenpitomahdollisuuksista. Näiden toimintojen rakentamista ja ylläpitämistä pidetään usein itsestäänselvyytenä.

Varmistamme, että asiakkaillamme on käytettävissä esimerkiksi edistyneiden viestiverkkojen rakentamiseen, huoltotöiden projektijohtamiseen ja mastojen toimintaan liittyvien tehtävien suorittamiseen soveltuvia henkilöitä.
Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.