Field Service

Haasteet on tehty ratkaistaviksi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kenttäpalveluratkaisuja. Voit luottaa meihin – pidämme huolen siitä, että meille annetut tehtävät suoritetaan korkealaatuisesti ja sovitussa ajassa. Voit antaa täyden toteuttamisvastuun meille joko yhteen tai useampaan toimintanne osa-alueeseen liittyen, suunnittelusta toteutukseen ja raportoinnista seurantaan.


Olemme erikoistuneita kenttäpalveluiden tuottamiseen

Field Service -palvelumme kattaa monipuolisesti eri projekteihin liittyvät kompetenssitarpeet. Yleisimmin toteuttamamme projektit liittyvät kokoonpano-, asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Henkilöstöllämme on taustaa sotilasorganisaatioista ja kokemusta eri tasoisista johtamiseen liittyvistä tehtävistä.

Henkilöstömme on turvallisuuskoulutettuja, ja heille on luontaista tarkkailla ja raportoida eteenpäin myös työskentely-ympäristössä tapahtuvista, normaalista poikkeavista liikkeistä tai tapahtumista. Tämä luo vakautta ja lisäarvoa asiakkaillemme.

Toteutamme kenttäpalveluitamme asiakkaillemme pohjoismaisilla kotimarkkinoilla, kansainvälisissä projekteissa ja tarpeen mukaan myös korkean riskin maissa.

Palvelualuevastaava Field Service

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.fi

Michaelilla on taustallaan ammattiupseerin ura, jonka jälkeen hän on toiminut 15 vuotta tietoliikennealalla. Michael työskenteli aiemmin Nokialla vastaten mobiiliverkkojen toimittamisesta ja myynnistä. Tätä aiemmin Michael on toiminut mobiilioperaattori Spring Mobilin johtotehtävissä sekä toimitusjohtajana 3GIS:ssä.


Projektinhallinta

Etsitkö osaavaa ja kokenutta projektipäällikköä alkavaan hankkeeseen? Puuttuuko projektin osista resursseja? Me autamme toteuttamaan projektit onnistuneesti. Voimme toteuttaa palveluita dokumentointitehtävistä projektitoimiston (Project management office, PMO) ylläpitämiseen.

Asennukset

Toteutamme tarpeidesi mukaiset teollisuuden asennus- ja käyttöönottotehtävät sekä tarvittavat integraatiot. Näitä palveluita täydennämme esimerkiksi dokumentointiin ja raportointiin liittyvillä tukipalveluilla.

Tukipalvelut

Tarvitsetko kenttäpalveluiden järjestämiseen ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita energia-, rakennus- tai tietoliikennealalla? Me autamme mielellämme.

Kunnossapito

Toteutamme asiakkaillemme erilaisia teolliseen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä niin maastossa, työmailla kuin tehdasoloissa. Toteutamme suunniteltuja huoltotoimia ja kykenemme palvelemaan myös äkillisiä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa.

Turvallisuus

Toteutamme esikartoituksia, tiedonkeruuta, suunnittelupalveluita tai erillisiä turvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä palveluita tarpeiden mukaan.

NOC and SAC

NOC (Network Operations Centre) ja SAC (Security Applications Centre) -palvelut liitetään mukaan kenttäpalveluiden kokonaisuuteen tarvittaessa. Cyber-yksikkömme auttaa pitämään huolta tietoturva-asioista projektien kaikissa vaiheissa.

Special Services

Työsukellus, mastotyö/muu korkealla tehtävä työ sekä UAS-toiminta ovat esimerkkejä erikoispalveluistamme.

Desinfiointi

Vetyperoksidiin perustuva desinfiointipalvelumme varmistaa tilojen ja laitteiden turvallisuuden esimerkiksi virus-altistumisen jälkeen.


Tarjoamme yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on pohjoismainen palveluntarjoaja, jonka palvelut keskittyvät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiin toimialoihin ja toimintoihin. Asiakkaamme toimivat puolustus- ja turvallisuustoimialoilla sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisessä teollisuudessa.

Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 

Puolustus


Tunnemme puolustusalan läpikotaisin. Henkilöstöllämme on kokemusta erilaisissa olosuhteissa työskentelystä ja tiukoista paikoista selviytymisestä. Suoriudumme meille annetuista tehtävistä kaikissa olosuhteissa. Meiltä löydät  mm. alan erityispiirteitä ymmärtäviä kokoonpano-, tuotanto- ja huoltotyöntekijöitä, projektipäälliköitä sekä asiantuntijoita.

Turvallisuus

Digitaalinen murros tuo mukanaan myös uusia turvallisuusuhkia. Työskentelemme ennakoivasti vähentääksemme riskiä tunkeutumisille tai onnettomuuksille. Palveluvalikoimaamme kuuluu ratkaisuja teknisten turvallisuusratkaisujen käyttöönoton suunnittelusta ja asennuksista kokonaisten turvallisuusorganisaatioiden kokoamiseen ja käyttämiseen. Tarjoamme monipuolisia turvallisuusratkaisuja fyysisten ja digitaalisten ympäristön suojaamiseksi.

Teollisuus

Nykyaikainen, toimiva arki on riippuvainen mm. sähköstä, vedestä, logistiikasta ja yhteydenpitomahdollisuuksista. Näiden toimintojen rakentamista ja ylläpitämistä pidetään usein itsestäänselvyytenä.

Varmistamme, että asiakkaillamme on käytettävissä esimerkiksi edistyneiden viestiverkkojen rakentamiseen, huoltotöiden projektijohtamiseen ja mastojen toimintaan liittyvien tehtävien suorittamiseen soveltuvia henkilöitä.
Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.