Cyber

Me tarjoamme palveluita tietoturvaan, IT-infrastruktuurien rakentamiseen ja online-valvontaan liittyen. Räätälöimme ratkaisut tarpeidenne mukaisesti ja käytämme aina luotettavia, itse kehittämiämme tai kumppaneidemme ohjelmistoja.

IT-turvallisuus ja IT-infrastruktuuri

MW Group tarjoaa yhdessä eCiceronin kanssa kokonaisratkaisuja, jotta yritykset voivat hallita paremmin kyberturvaan, complianceen sekä GDPR- ja NIS-direktiiveihin liittyviä asioita.

Tarkistamme tietoturvallisuustasonne ja räätälöimme toimintaanne sopivan ratkaisun.

Palvelualuevastaava Cyber

Marc Rantanen
marc.rantanen@mwgroup.fi

Marc on työskennellyt tietoturvan parissa koko uransa. 13-vuotiaana hän asensi Linuxin ja on siitä lähtien rakentanut digitaalisia tietoverkkoja. Viestikoulutettuna sotilaana ja Kuninkaallisessa Teknisessä Korkeakoulussa ( Kungliga Tekniska Högskolan) opiskeltuaan Marc päätti perustaa oman IT-turvallisuusyrityksen. Marc johtaa nykyroolissaan MW Groupin Cyber-palvelualuetta. Marc on erikoistunut sovellettuun antennitekniikkaan ja tiedonkäsittelyyn, ja hän johtaa radioverkkoratkaisujemme kehittämistä. Nämä ratkaisut ovat kiinteä osa monia palvelutoimituksiamme.


Enterprise Managed Security

Organisaation turvallisuus on riippuvainen sen kyvystä havaita mahdolliset uhat sekä kyvystä reagoida löydöksiin oikein. Toteutamme tarkistuksen infrastruktuurissanne ja ehdotamme sopivia toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi.

Penetration Test

Suoritamme hyväksyttyjä, simuloituja hyökkäyksiä digitaalisiin järjestelmiinne havaitaksemme mahdolliset haavoittuvuudet ennen kuin paha-aikeiset hyökkääjät ehtivät hyödyntää niitä.

Strategic Awareness Cell

Strategic Awarenss Cell (SAC) vastaa reaaliaikaisen valvonnan sekä häiriöiden hallinnan palveluistamme, jotka räätälöimme aina tarpeidenne mukaisiksi.

Network Security

Suunnittelemme ja toteutamme verkon, joka on turvallinen ja vastaa tarpeisiinne. Meillä on kokemusta niin pienistä organisaatioista kuin kompleksisista teollisuuden ja julkisen sektorin verkostoista.Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.