Cyber

Tarjoamme digitaaliseen turvallisuuteen ja kyberturvallisuuteen liittyviä palveluita. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa IT-infrastruktuurien ja langattomien lähiverkkojen suunnittelua ja rakentamista sekä online-valvontapalveluita. Räätälöimme ratkaisut aina tarpeidenne mukaisesti.

IT-turvallisuus ja IT-infrastruktuuri

MW Group tarjoaa yhdessä eCiceronin kanssa kokonaisratkaisuja, joilla parannetaan yritysten digitaalista turvallisuutta.

Palvelualuevastaava Cyber

Marc Rantanen
marc.rantanen@mwgroup.fi

Marc on työskennellyt tietoturvan parissa koko uransa. Asennettuaan 13-vuotiaana Linux-järjestelmän koneelleen on hän opetellut ja rakentanut intohimoisesti digitaalisia tietoverkkoja. Viestikoulutettuna sotilaana ja Kungliga Tekniska Högskolanissa opiskeltuaan Marc päätti perustaa oman IT-turvallisuusyrityksen. Marc johtaa nykyroolissaan MW Groupin Cyber-palvelualuetta. Marc on erikoistunut sovellettuun antennitekniikkaan ja tiedonkäsittelyyn, ja hän johtaa radioverkkoratkaisujemme kehittämistä. Nämä ratkaisut ovat kiinteä osa monia palvelutoimituksiamme.


Enterprise Managed Security

Organisaation turvallisuus on riippuvainen sen kyvystä havaita mahdolliset uhat sekä kyvystä reagoida löydöksiin oikein. Toteutamme tarkistuksen infrastruktuurissanne ja ehdotamme sopivia toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi.

Penetration Test

Suoritamme hyväksyttyjä, simuloituja hyökkäyksiä digitaalisiin järjestelmiinne havaitaksemme mahdolliset haavoittuvuudet ennen kuin paha-aikeiset hyökkääjät ehtivät hyödyntää niitä.

Strategic Awareness Cell

Strategic Awarenss Cell (SAC) vastaa reaaliaikaisen valvonnan sekä häiriöiden hallinnan palveluistamme, jotka räätälöimme aina tarpeidenne mukaisiksi.

Network Security

Suunnittelemme ja toteutamme verkon, joka on turvallinen ja vastaa tarpeisiinne. Meillä on kokemusta niin pienistä organisaatioista kuin kompleksisista teollisuuden ja julkisen sektorin verkostoista.Yhteiskuntaa vahvistavia palveluita

MW Group on moderni pohjoismainen turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat pääosin turvallisuus- ja puolustusalan ja yhteiskuntakriittisen teollisuuden toimijoita.

Lue lisää siitä, miten autamme yrityksiä ja organisaatioita palveluillamme:


Haluatko tietää lisää?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Varaa puhelin-/verkkotapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.