Palvelualueemme

MW Group on moderni pohjoismainen teollisuuden sekä turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan.


Field Service

Me tuemme asiakkaitamme toiminnan kannalta kriittisten laitteiden ja järjestelmien suunnittelu-, asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävissä.

Training

Me tarjoamme kursseja ja koulutuskokonaisuuksia muun muassa johtamiseen ja tiimien kehittämiseen liittyen.

Strategic Advice

Me vastaamme asiakkaidemme geostrategisiin, toimitusketjujen riskienhallintaan sekä logistiikkasuunnitteluun liittyviin kysymyksiin asiantuntijapalveluidemme avulla.

Unmanned

Käytämme etäohjattavia sensoreita projektikohtaisen paikkatietoon perustuvan datan hankkimiseen. Tätä dataa hankkimalla ja analysoimalla tuotamme asiakkaillemme parempia edellytyksiä päätöksentekoon.

Cyber

Me tuemme asiakkaitamme IT-turvallisuuteen ja -infrastruktuuriin liittyvissä kysymyksissä, tuotamme online-seurantapalveluita sekä rakennamme edistyksellisiä ja suojattuja langattomia lähiverkkoja (mesh-verkot).

Toimitusmallimme

Professional Services

Professional Services -toteutus tuo käyttöönne tarvitsemaanne osaamista tuntiperusteisesti, niin lyhytaikaiseen kuin jatkuvaan tarpeeseen.

Managed Services

Managed Services -mallissa otamme kokonaisvastuun yhdessä määritellystä liiketoiminnan osasta, kuten logistiikkaratkaisuista tai kenttäpalveluista. Ratkaisut räätälöidään aina tarpeidenne mukaan.

Products

Valmiit konseptimme (mm. Jatkumo, QRA) ovat käytettävissä lyhyelläkin valmisteluajalla. Kysy lisää ratkaisuistamme esimerkiksi liiketoiminnan jatkuvuudenhallintaan liittyen!

Henkilöstömme

Työntekijämme ovat tulosorientoituneita, ongelmanratkaisukykyisiä ja tottuneita työskentelemään haastavissakin olosuhteissa. Työntekijämme sopeutuvat uusiin tilanteisiin ja ympäristöihin nopeasti, sekä kykenevät toteuttamaan heille annetun tehtävän tehokkaasti ja laadukkaasti.

Työntekijöidemme kykyjä, osaamista ja suoriutumista on harjoitettu ja testattu säännöllisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Yhteisen kokemus- ja arvopohjan myötä tiedämme myös, kuinka johdamme, kehitämme ja motivoimme työntekijöitämme uuden oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tämä takaa korkean suorituskyvyn nyt ja tulevaisuudessa.


Haluatko tietää lisää?

Varaa tapaaminen asiakkuuspäällikkömme kanssa.