Palvelualueemme

MW Group on moderni pohjoismainen teollisuuden sekä turvallisuus- ja puolustusalan palveluntarjoaja. MW Group toteuttaa luotettavia, turvallisia ja joustavia ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan.


Field Services

Me tuemme asiakkaitamme toiminnan kannalta kriittisten laitteiden ja järjestelmien suunnittelu-, asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävissä.

Training

Me tarjoamme koulutusta johtamiseen ja tiimien kehittämiseen liittyen.

Strategic Advice

Autamme asiakkaitamme mm. geostrategioiden, toimitusketjujen riskienhallinnan sekä logistiikkasuunnittelun parissa.

Unmanned

Käytämme lennokkeja ja etäohjattavia sensoreita projektikohtaisen paikkatietoon perustuvan datan hankkimiseen. Tätä dataa hankkimalla ja analysoimalla tuotamme asiakkaillemme parempia edellytyksiä päätöksentekoon.

Cyber

Me tuemme asiakkaitamme IT-turvallisuuteen ja -infrastruktuuriin liittyvissä kysymyksissä, toteutamme online-seurantapalveluita sekä rakennamme edistyksellisiä ja suojattuja langattomia lähiverkkoja (mesh-verkot).

Toimitusmallimme

Professional Services

Professional Services -toteutus tuo käyttöönne tarvitsemaanne osaamista tuntihinnoitteluun perustuen.

Managed Services

Managed Services -mallissa otamme kokonaisvastuun projektista, ja huolehdimme kaikesta tarvittavasta yhteisesti sovitun mukaisesti.

Products

Konseptituotteemme (mm. Jatkumo, QRA) ovat käytettävissä heti, kun tarve on käsillä. Kysy lisää ratkaisuistamme esimerkiksi liiketoiminnan jatkuvuudenhallintaan liittyen!

Henkilöstömme

Me olemme tulosorientoituneita, ongelmanratkaisukykyisiä ja tottuneita työskentelemään haastavissakin olosuhteissa.

Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Yhteisen kokemus- ja arvopohjan myötä tiedämme myös, kuinka johdamme, kehitämme ja motivoimme työntekijöitämme uuden oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tämä takaa korkean suorituskyvyn nyt ja tulevaisuudessa.


Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.