Military Work vaihtaa nimensä MW Groupiksi

Military Workin palvelutarjonta kehittyy henkilöstöpalveluista edistyneisiin asiantuntijapalveluihin. Samalla roolimme yhteiskunnan kriittisten toimintojen tukijana vahvistuu. Näiden muutosten myötä yrityksen nimi vaihtuu Military Workista MW Groupiksi.


Palvelutarjonta muuttuu henkilöstöpalveluista edistyneisiin asiantuntijapalveluihin

Viime vuosien aikana Military Work on toteuttanut yhä vaativampia henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin liittyviä asiakastoimeksiantoja. Samanaikaisesti kysyntä yhä isompien osa- tai kokonaispalveluiden tuottamiseen ja asiantuntijapalveluihin on kasvanut. Tämän vuoksi olemme muovanneet palvelutarjontaamme vastaamaan tätä kysyntää ja ryhtyneet toteuttamaan kokonaispalveluita asiakkaillemme.

Military Workin toiminta alkoi vuonna 2012 Ruotsissa henkilöstöpalveluyrityksenä. Tavoitteena oli tukea Ruotsin Puolustusvoimien operatiivista suorituskykyä edistämällä henkilöstötarjontaa. Tämän ohella olemme kartoittaneet ja sanoittaneet sotilastaustasta kumpuavaa osaamista sekä rekrytoineet sotilastaustaisia henkilöitä asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme vuosien varrella työllistäneet yli 3000 henkilöä ja monille heistä olemme onnistuneet tarjoamaan ensimmäisen askeleen siviilityöuralla sotilaspalveluksen jälkeen.


Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.