Hallitus


Carl Haglund,
Puheenjohtaja, osakas

Carl Haglund toimii Accenture Financial Servicesin pohjoismaiden toimitusjohtajana, on hallituksen puheenjohtaja ETLA:ssa, EVA:ssa ja Military Work Groupissa sekä hallituksen jäsen eQ:ssa. Carl on aiemmin toiminut puolustusministerinä Suomessa sekä EU-parlamentaarikkona.

Daniel Pilotti, Hallituksen jäsen

Daniel Pilotti on menestynyt yrittäjä, joka on perustanut mm. Ryska Postenin ja Your Special Delivery Servicen. Danielilla on kokemusta menestyksekkäiden, Euroopassa ja Yhdysvalloissa jalansijaa saavuttaneiden konsernien rakentamisesta. Daniel on myös sijoittaja Sellpyssä, Budbeessa, Instaboxissa ja Klarnassa.

Owe Wagermark,
Hallituksen jäsen

Owe Wagermark on tehnyt menestyksekkään uran SAABilla. Aiemmin Puolustusvoimissa työskennellessään Owe toimi everstin sotilasarvolla mm. Ilmavoimien päätarkastajan sijaisena, tiedotuspäällikkönä sekä Ruotsin sotilasedustajana EU:n sotilaskomiteassa Brysselissä.

Martin Carlsson-Wall,
Hallituksen jäsen

Martin Carlsson-Wall  toimii apulaisprofessorina Tukholman kauppakorkeakoulussa ja Center for Sports and Business -yksikön johtajana. Martin on johtanut Ruotsin Puolustusvoimien Civilt Meritvärde -projektia.

Evelina Hedskog,
Hallituksen jäsen, osakas

Evelina työskentelee Head of Products & Strategy -roolissa Saab Combat Systems & C4I Solutionsissa. Evelina on reserviupseeri (Komentajakapteeni res.), jonka sijoitus on Ruotsin Puolustusvoimien Pääesikunnassa (Maritime Component Command).

Mikael Karlsson,
Hallituksen jäsen, toimitusjohtaja

Mikael Karlsson yksi Military Workin perustajista. Hänellä on maisterintutkinto Linköpingin yliopiston yritysjuridiikan ohjelmasta. Ennen Military Workin perustamista hän on työskennellyt myynnin ja projektijohtamisen tehtävissä merenkulkualalla. Mikael on osa-aikaisessa tehtävässä Rannikkojääkärikomppanissa ja palveli opintojensa aikana Ambifiopataljoonassa. Mikael omistaa 25 % Brofund Groupin osakkeista.

Finn Winkler,
Hallituksen jäsen

Finn Winkler on tanskalainen kenraalimajuri (evp), joka toimii Interforce-organisaation pääsihteerinä Tanskassa. Finn on työskennellyt pitkän ja menestyksekkään sotilasuran mm. kansainvälisissä tehtävissä, panssaroitujen joukkojen komentajana sekä esikuntapäällikkötehtävissä. Finn päätti sotilasuransa Tanskan Hemvärnet-yksikön päällikkönä.

Hans-Peter Lindqvist,
Kunniapuheenjohtaja

Hans-Peter Lindqvist Military Workin hallituksen kunniapuheenjohtaja. Hans-Peter on Djursholms country clubin hallituksen puheenjohtaja, Vibynäs Gård och Konferensin sekä Görvalnin linnan (Görvalns Slott) hallituksen jäsen. Aikaisemmalla urallaan hän toimii Adeccon Ruotsin toimitusjohtajana ja on sitä ennen omistautunut elinkeinoelämän palvelukseen, pääosin kansainvälisissä yrityksissä Xerox, Accor ja Rica Hotels.