MW Group on ostanut Third Generation Network Services (3GNS) AB:n koko osakekannan

heinäkuu 9, 2021

MW Group on ostanut Third Generation Network Services (3GNS) AB:n koko osakekannan

Pohjoismainen puolustus- ja turvallisuusalan konserni MW Group jatkaa kasvuaan hankkimalla Third Generation Network Services (3GNS) AB:n koko osakekannan. 3GNS integroidaan kokonaisuudessaan MW Field Services -liiketoimintayksikköön. Kauppa on osa konsernin laajentumisstrategiaa, jolla se ottaa yhä isompaa vastuuta yhteiskunnallisesti tärkeiden toimintojen kehittämisestä, rakentamisesta ja ylläpidosta Pohjoismaissa.

MW Group on moderni pohjoismainen puolustus- ja turvallisuusalan konserni, jonka missiona on palvella yhteiskuntaa tarjoamalla innovatiivisia ja tehokkaita palveluratkaisuja yhteiskunnallisesti tärkeillä toimialoilla. 3GNS on ruotsalainen, Tukholman Kistassa perustettu yritys, jolla on pitkä historia asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluiden toteuttamisesta tietoliikennealalla ja datakeskuksissa. Yrityksellä on hallussaan useita puitesopimuksia isojen teleoperaattorien ja järjestelmätoimittajien kanssa 5G-verkon rakentamiseen liittyen.

Olemme todella ylpeitä 3GNS:n hankinnasta. 5G-verkon laajentaminen on yksi Pohjoismaiden tärkeimmistä ja kriittisimmistä infrastruktuurihankkeista. Me haluamme olla eturintamassa hyödyntämässä mahdollisuuksia, joita uusi tekniikka tarjoaa avoimelle, kansainvälistyvälle ja digitaaliselle yhteiskunnallemme, ja samalla haluamme auttaa minimoimaan siitä mahdollisesti aiheutuvat turvallisuusriskit. Tällä tavoin teemme konkreettisesti työtä turvallisemman yhteiskunnan eteen, kertoo Mikael Karlsson, toimitusjohtaja MW Group.

3GNS:n vakaat asiakassuhteet, ammattitaitoiset työntekijät ja pitkä kokemus yhdistettynä MW Groupin osaamiseen ja henkilöstökapasiteettiin nopeuttaa palvelutarjontamme kehittämistä.  Odotan innolla työskentelyä MW Field Services -yksikössä ja yhteistä toiminnan kehittämistä nykyisten ja tulevien asiakkaiden kanssa, kommentoi Asad Babaei, 3GNS:n perustaja.

Yrityskaupan myötä MW Field Services laajentuu telecom-, energia- ja infrarakentamisen toimialoille.

Laajojen tietoliikennerakentamisen hankkeiden lisäksi olemme erikoistuneet tehtäviin, jotka edellyttävät korkeampaa turvallisuustasoa kaikissa toimituksen osissa. Kysyntä on kasvanut erityisesti tiedonhallintaan ja turvallisuuteen liittyen eri hankkeissa. 5G:n käyttöönotto nopeuttaa tätä kehitystä edelleen, sillä tekniikka mahdollistaa uusia käyttöalueita esimerkiksi autoteollisuudessa, logistiikkateollisuudessa ja älykaupungeissa. 3GNS:n hankinnan myötä MW Group on johtavassa markkina-asemassa – me yhdistämme tehokkuuden ja laadun korkeaan turvallisuustasoon. Odotan innolla yhteistyötä 3GNS:n perustajan Asad Babaein ja 3GNS:n erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa, kommentoi Michael Yngvesson, MW Field Services -liiketoimintayksikön johtaja.

Lisätiedot:

Erik Balod, Head of Business Development, MW Group

+46 72-309 03 35, erik.balod@mwgroup.seLue lisää MW Field Services -palveluista